Toppavkastning fra britisk skogsindustri

  02.08.2018

COMMERCIAL skogbruk virker bra - med tømmerprisene økende, økt etterspørsel etter britisk tømmer, og de beste skogene genererer avkastning på over 10% i året.

I 15 år har det vært den mest effektive eiendelen i Storbritannia, og et svakt pund har presset opp importkostnadene og gjort hjemmelaget tømmer økonomisk attraktivt.

Galbraith, en av Skottlands ledende uavhengige eiendomsrådgivere, råder grunneierne om at de kan gå glipp av disse sunne avkastningene.

Men kommersielt skogbruk er et krevende miljø som krever spesialistkompetanse og de beste maskinene.

En nylig artikkel i Forestry Journal viste hvordan tilgangen til bare de riktige maskinene - i dette tilfellet en Komatsu 901 skurtresker og John Deere 810E forwarder - tillot den beste bruken av skog på en eiendom i Northumberland der det skulle oppstå grunnskader til et absolutt minimum.

https://www.forestryjournal.co.uk/media/uploads/cat-309/northumberland.pdf

Kunder som disse - John Deere og Komatsu - bruker bare de beste komponentene. Det er ingen overraskelse da Nexus-leverandøren SureGrip teller dem blant sine kunder. Topp av sortimentet tømmerhøstingsutstyr trenger topp av kontrollene.

En populær joystick i skogsindustrien - så vel som i gruvedrift og konstruksjon - er SureGrip LU Range.

Disse store, universelle grepene er et kontrollhåndtak for den tyngste pliktbruk som er lett og ekstremt tøff.

Brukes med elektroniske styrespak, de kan beskytte mot smuss og fuktighet, og er designet for å være behagelig for bruk i ganske robuste miljøer.

Alle SureGrip-produktene leveres med tilpassede alternativer, og Nexus kan finne dem til en kundes eksakte krav.

Mulighetene er store - i tillegg til de åtte bryterne i frontplaten, er det mulighet for opptil to avbryterbrytere eller en tilkoblingsbryter for operatøren, og en ekspansjonspute kan monteres på begge sider av håndtaket, og gir ytterligere to knapper , eller en skyveknapp eller rocker).

I tillegg til de åtte bryterne støttes et 10-knapps tastatur.

Alle Sure Grip-håndtaket er kompatible:
• Slider moduler
• Rocker-moduler
• Microjoystick
• Lysdioder
• Veksle brytere
• Vedlikehold av brytere
• Tilbehør som bøsningsadaptere, pinner og forseglede kontakter

Håndtakene finner du her -   http://www.nexuscomponents.co.uk/Manufacturers/SUREGRIP/Sure%20Grip%20LU%20Joystick%20Handles - ring Nexus for de beste rådene om konfigurasjon.

Bilde av Antonio Grosz på Unsplash